0345 - 519 527

  info@lots4u.nl

Een persoonlijk welkom bij Lots4U

Lots4U is een kleinschalige Bed and Breakfast in en bij een woonboerderij aan de Lekdijk in Culemborg. Een knus en gezellige Bed and Breakfast in de Betuwe waar het goed vertoeven is.

 

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheid op het erf. Je fiets kan in het bakhuisje, waar je in de zomer ook het jamwinkeltje vindt. Je beschikt over een ruim, zonnig en beschut terras waar je heerlijk kunt ontbijten en ook ’s avonds nog lang kunt genieten.

 

Bed and Breakfast in Culemborg

Het paard en de geit vragen om je aandacht. Vanaf het terras observeer je de vluchten van de vele boerenzwaluwen in de paardenstal die met hun bedrijvigheid heel wat leven op het erf brengen. Naast het terras is een speel- en zonneweide. De grote weelderige tuin is de moeite waard om een kijkje te nemen. Je vindt er behalve borders en formele vakken, ook een flink aantal verschillende soorten (hoogstam) fruitbomen.

Om de omgeving te ontdekken

Als je over de dijk stapt, wandel je zo het grote wijdse natuurgebied de Baarsemwaard in, en na een paar honderd meter kan je met het fietspontje de rivier de Lek oversteken.

 

Het pasgeleden in gebruik genomen Fort Werk aan het Spoel, onderdeel van de Hollandse Waterlinie, is een bijzondere plek waar de historie zichtbaar wordt. Het atelier en het biologische restaurant De Veldkeuken zijn zeker een bezoekje waard.

 

De historische binnenstad van Culemborg met volop mogelijkheden om te genieten van kunst en cultuur is vanaf Lots4U slechts op 1 km afstand. Hier vind je genoeglijke restaurants en terrasjes, en een ruim aanbod winkels en galeries. De historische wandelroute ligt al voor je klaar!

 

Voel je meer dan welkom bij ons.

 

Wim en Janske Stol

Bed & Breakfast

Bij de voorzieningen van Bed & Breakfast Lots4U horen o.a. gratis gebruik van wifi en de mogelijkheid om fietsen te huren. De logeerschuur is bijzonder geschikt voor gezin of familie, groepjes vrienden of bevriende stellen; Je hebt een geheel eigen huisje voor jezelf!

 

De rust en de ruimte van de natuurlijke omgeving, het heerlijke verse ontbijt en persoonlijke aandacht, zorgen samen voor een relaxed verblijf.

 

Ons motto: Geniet van de schoonheid van gewoonheid!

Links in Rivierenland

Het weer in Culemborg

Bed and Breakfast Lots4u | Goilberdingerdijk 25 | 4105 LB Culemborg, Nederland | T: 0345 - 519 527 | E: info@lots4u.nl